Forsikringsret

ITD HjulmandKaptain tilbyder en gennemgang af transportvirksomhedens forsikringer med henblik på, om der er etableret de sædvanlige og relevante dækninger, og om virksomhedens forsikringsbudget er udnyttet optimalt. ITD HjulmandKaptain rådgiver i den forbindelse også om, hvilke forsikringstyper der er de vigtigste (og nødvendige) for transportvirksomheder.

Derudover foretager ITD HjulmandKaptain en vurdering af, om der er sammenhæng mellem de tegnede forsikringer og virksomhedens kontrakter, herunder især salgs- og leveringsbetingelser.

Forsikringsgennemgangen foreslås foretaget for hver 2-3 år, samt hvor der sker ændringer i virksomhedens drift, aktiviteter eller ejerforhold.

Endvidere tilbyder ITD HjulmandKaptain ad hoc bistand ved anmeldelse og behandling af forsikringsskader eventuelt i form af telefonservice.

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Book en tid til et gratis møde

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et uforpligtende møde.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her