Miljøforhold

ITD HjulmandKaptain tilbyder en gennemgang af transportvirksomhedens milljøforhold, herunder særligt med henblik på at foretage en vurdering af en eventuel miljøgodkendelse samt risikoen for at virksomheden kan ifalde ansvar for miljøskader.

I sammen forbindelse foretages en vurdering af, i hvilken grad virksomheden er eller bør være forsikret for miljøskader, herunder om en evt. forsikringsdækning er tilstrækkelig.

Særligt i tilfælde af køb eller salg af virksomheder (herunder generationsskifte) vurderes, om der i den forbindelse er behov for at tage hensyn til miljøforhold.

I tilfælde af miljøskader eller krav for offentlige myndigheder tilbyder ITD HjulmandKaptain ad hoc bistand ved anmeldelse og behandling af skader i forhold til offentlige myndigheder, forsikringsselskaber eller andre.

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Book en tid til et gratis møde

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et uforpligtende møde.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her