Personaleret

Få den bedste rådgivning om ansættelsesret, så du kan passe godt på din virksomhed og dine ansatte - også hvis du bliver nødt til at afskedige dem. ITD HjulmandKaptain yder specialiseret rådgivning inden for ansættelsesretten. Vi fungerer primært som rådgiver for virksomheder, men hjælper også direktører, ledere, funktionærer og andre ansatte om retsstillingen i det enkelte ansættelsesforhold.

Vi har en stor erfaring inden for alle områder af ansættelsesretten, herunder naturligvis funktionærer og overenskomstansatte medarbejdere, spørgsmål om ferie og feriefridage, særligt aftalte lønmodtagergoder og andre særlige rettigheder.

Rådgivning kan med fordel søges på forkant for at sikre gennemtænkte og individuelt tilpassede ansættelseskontrakter, klausulformuleringer og personalepolitikker m.m., men vores assistance omfatter alle spørgsmål før og under ansættelsen samt håndtering af opsigelser og bortvisningssager. Ud over rådgivning varetager ITD HjulmandKaptain også ansættelsesretlige sager ved domstolene og voldgift.

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Book en tid til et gratis møde

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et uforpligtende møde.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her