Persondata

Fra den 25. maj 2018 skal reglerne i den nye persondataforordning overholdes. Det gælder alle, der arbejder med personoplysninger, herunder også transportvirksomheder.

En personoplysning kan være alt lige fra oplysninger om adresse og navn til meget private oplysninger om helbred, personnummer eller fagforeningsmæssige tilhørsforhold. Uanset karakteren af personoplysningen skal persondatareglerne overholdes for at undgå sanktioner og de registrerede erstatningskrav.

Hos ITD HjulmandKaptain står vi klar til at hjælpe din transportvirksomhed med at implementere og overholde reglerne i den nye persondataforordning, således du kan undgå de sanktioner, der er knyttet til en overtrædelse af reglerne.

ITD HjulmandKaptain tilbyder to pakkeløsninger til en specialpris til alle ITD's medlemmer. Pakkerne er ment som en hjælp til at komme i gang med det dokumentationsmateriale, persondataforordningen kræver. Det er derfor vigtigt, at virksomheden forholder sig til og tilpasser materialet efter virksomhedens situation og arbejdsgange.

Pakke 1

  • Introbrev med en kort introduktion til persondataforordningen og det fremsendte materiale
  • Eksempel på en persondatapolitik
  • Tjekliste til udarbejdelse af en persondatapolitik
  • 2 timers mundtlig rådgivning (pr. telefon) om kravene i persondataforordningen, f.eks. hvordan man gennemfører en data-flowsanalyse, udarbejder politikker mv.

Pakke 2

  • Introbrev med en kort introduktion til persondataforordningen og det fremsendte materiale
  • Eksempel på en persondatapolitik
  • Tjekliste til udarbejdelse af en persondatapolitik
  • Halvdagskursus (á 3 timers varighed) for de relevante medarbejdere (op til 8 personer) i virksomheden med fokus på data-flowsanalyse, udarbejdelse af politikker og persondata i ansættelsesforhold. Kurset afholdes hos vognmanden.

Hvis du er interesseret i en af de nævnte pakker, kan du kontakte advokat Karina Søndergaard fra ITD HjulmandKaptain på kso@itdhjulmandkaptain.dk og høre nærmere.

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Book en tid til et gratis møde

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et uforpligtende møde.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her