Virksomhedsoverdragelse

Skal du købe eller sælge virksomhed? Eller er tiden inde til generationsskifte? ITD HjulmandKaptain tilbyder kompetent rådgivning om alle juridiske og praktiske forhold i forbindelse med virksomhedsoverdragelse.

En virksomhedsoverdragelse kan medføre mange problemer, hvis den ikke gribes professionelt an. Der er således en lang række forhold, man skal være opmærksom på: For eksempel skal man sikre sig, at alle relevante oplysninger er tilvejebragt, at overdragelsesaftalen indeholder de nødvendige garantier for både køberen og sælgeren, at de skattemæssige forhold og konsekvenser ved overdragelsen er tilstrækkeligt belyste, og at overdragelsen i øvrigt gennemføres på den i alle henseender mest hensigtsmæssige måde.

Dette betyder også, at man skal beherske en lang række juridiske discipliner samt ikke mindst bevare overblikket, for at kunne gennemføre en virksomhedsoverdragelse på betryggende vis. Denne ekspertise besidder vi hos ITD HjulmandKaptain, idet vi kan trække på specialister inden for hvert enkelt fagområder, hvis der er behov for dette.

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Skal du købe eller sælge virksomhed?

Book et møde i dag

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et uforpligtende møde.

Se vores persondatapolitik her